ANKETA O UČINKOVITOSTI MJERA „GARANCIJA ZA MLADE“ – za poslodavce

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, Info-centar za mlade/PRONI – Centar za socijalno podučavanje Osijek, Organizacija za građanske inicijative Osijek – O.G.I., Projekt Građanske Demokratske Inicijative Beli Manastir – P.G.D.I provode istraživanje o učinkovitosti mjera „Garancija za mlade“ na području Slavonije i Baranje. Monitoring se provodi u sklopu projekta IPA 2011 “Civilno društvo za odgovorno upravljanje” financiranog sredstvima Europske unije i Ureda za udruge Vlade          RH.
Svrha i cilj upitnika je dobiti odgovor o učinkovitosti mjera „Garancija za mlade“.
Upitnik je sastavljen na temelju održane fokus grupe poslodavaca, predstavnika javnih i državnih institucija, mladih, a koje su organizirale navedene organizacije u studenom 2015. godine. Anketa se sastoji od zatvorenih i otvorenih pitanja, pa vas molimo za iskreno mišljenje prilikom odgovaranja.

Mjera “Garancija za mlade” novi je pristup u rješavanju pitanja nezaposlenosti mladih osoba (15 do 30 godina) radi što brže aktivacije na tržištu rada. Više o mjeri na www.gzm.hr.

Neke od najzastupljenijih su stručno osposobljavanje mladih i javni radovi mladih.

Najljepše vas molimo za odvajanje malo vremena i popunjavanje ovog anonimnog upitnika. 

Anketu mogu ispuniti poslodavci koji su koristili ili koriste navedene mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i poslodavci koji do sada nisu koristili navedene mjere.

ANKETA O UČINKOVITOSTI MJERA “GARANCIJA ZA MLADE” – ZA POSLODAVCE KOJI SU KORISTILI MJERE

ANKETA O UČINKOVITOSTI MJERA “GARANCIJA ZA MLADE” – ZA POSLODAVCE KOJI NISU KORISTILI MJERE