Svečanost dodjele Nagrade za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava „Krunoslav Sukić“

S radošću Vas pozivamo na svečanost dodjele Nagrade za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava “Krunoslav Sukić“.

Svečanost će se održati u subotu, 10. prosinca 2011. godine, u 11 sati u velikoj dvorani Arheološkog muzeja u Tvrđi, Trg Svetog Trojstva 2.

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava ove godine po treći put dodjeljuje Nagradu i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava “Krunoslav Sukić”. Dosadašnji dobitnici Nagrade su Ladislav Bognar (2009. godine) i Jadranka Reihl Kir (2010. godine). Priznanje za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava “KrunoslavSukić” u lokalnoj zajednici dobila je Ana Matijević (2010. godine), a Priznanje za nenasilnuakciju godine “Krunoslav Sukić” dobili su Nezavisna studenska inicijativi (2009.) iGrađanska inicijativa “Ne damo Varšavsku (2010. godine).

Ove godine je dodijeljeno i Priznanje “Krunoslav Sukić” za objavljenu knjigu koja je u proteklom desetljeću pridonijela ozračju mirotvorstva i kulture nenasilja, promociji ljudskih prava te jačanju civilnoga društva.

Svojim nastupom proslavi će pridonijeti klaviristica mr. art. Sandre Mikulandra Tutavac i nadareni učenik Glazbene škole “Franjo Kuhač” Goran Cah.

Veselimo se Vašem dolasku!