Aktivnosti – Edukacija – Za koga?

Za koga?

Za zainteresirane pojedince i pojedinke  

Član obitelji vas zamoli da mu posudite novac ili automobil. Ne želite ga odbiti da se ne naljuti, a već imate loše iskustvo s njim.

Umorni ste od posla i svakodnevnih obaveza, a nikako da nađete vrijeme za sebe. Vaša tinejdžerka satima sjedi za računalom dok joj je soba neuredna, a ni posuđe iz perilice nije izvadila iako ste ju zamolili.

Imate jedan TV u kući, a oboje želite gledati različite programe u isto vrijeme. Želite da se poštuje i vaša potreba za odmorom i opuštanjem, a ova situacija se redovno ponavlja.

Zadano vam je da umjesto nekoga obavite neugodan telefonski poziv. Teško vam je odbiti kolegu, a još teže napraviti što vas je zamolio.

Kraj je radnog dana i vaše vrijeme da idete kući. Ulazi vaš nadređeni i traži dodatne poslove za koje treba puno vremena. Jasno vam daje do znanja da vas ne pita za mišljenje i ne želi čuti vaše potrebe.

Razrednica ste šestim razredima. Sve češće stižu pritužbe nastavnika na učenike vašeg razreda, a kada zovete roditelje na razgovor, oni se radije prepiru nego što vam žele pomoći.

Imate ideje i vidite stvarne potrebe koje se javljaju u vašem mjesnom odboru, klubu ili vjerskoj zajednici. Odakle početi? Kako razviti ideju, okupiti radni tim, tražiti financijsku potporu… vizionirati budućnost?!

Ne znate kako… više o temama

 

Za skupine

  • odgajatelji / nastavnici / profesori
  • učenici i studenti
  • socijalni radnici
  • lokalne samouprave
  • članovi vjerskih zajednica
  • organizacije civilnog društva, civilne inicijative

Nudimo različite trening programe, kreiramo ih u odnosu na potrebe škole, zajednice, gradske četvrti, udruge, tvrtke… Dužinu trajanja i radne materijale prilagođavamo prema svakom trening programu.